PADDLES

At vælge en paddle kan som ny være lidt udfordrende. Måske endda også for lidt mere erfarne paddlers… Som i hvordan skal jeg Up Grade på paddlen? Paddlen er en vigtig del af  det, at få maximalt ud af sporten.
Som rookie  kan det være en ide at tage en paddle der kan justeres, således du kan finde den rette størrelse til dig selv.

PADDLES

Der findes en lang række paddler på markedet. Og en mængde nørderi omkring det også. Som nybegynder er det vigtigt at du får et stykke materiale der giver dig den gode oplevelse af at Stand Up Paddle.
Herunder et klip fra youtube om at vælge den rette paddle.

Skriv/ring til os for rådgivning og køb af en god paddle!

CARBON PADDLES

Privat har jeg selv været igennem en lang række forskellige paddler. Inklusive en todelt paddle.

De bedste paddles jeg har haft i hænderne er full carbon paddles. De giver en god afvikling i dit “tag”.

Jo mere du ved om SUP, jo mere nørdet kan det blive. Herunder et klip fra SUPKULTUR v. Morten Lander, der fortæller om forskelligheden på to paddles.

LEASHES

Vi anbefaler uanset hvad, at du står ud med en leash. Leash er en sikkerhedsforanstaltning der gør, at når du falder i vandet altid er i kontakt med dit board, således du ikke kommer væk fra det.

Leashes kommer i forskellige former. Som begynder er det fint at vælge en leash der dels har kvalitet og som du finder ok at have på.

En Straight leash er en lang “snor” der er påhæftet din ankel. Kan være ok, men hænger ofte også efter dit board og samler tang.

En coiled leash er på hæftet din ankel eller lige under dit knæ.

©2024 SUPRISING - Uprising for Upstand

Dine gemte produkter

Log in with your credentials

Forgot your details?