SUP MULIGHEDER

SUP MULIGHEDER

Der er mange mange forskellige måder at dyrke Stand Up Paddling på og det er for alle aldersgrupper. Som træningsform finder man få andre sportsgrene der kan give så meget igen, både i form at styrke, kondition, konkurrence, balance, socialt eller helt for dig selv.
Herunder kan du se nogle af de muligheder der er.

DCIM133GOPRO

TRÆNING
YOGA
KONKURRENCE
COMMUNITIES

Der findes mange muligheder for SUP. Her er blot nævnt et par eksempler på noget af det mest udbredte.

Stand Up Paddling er vanvittig god træning. (også for dig der måske har nedsat fysisk funktionalitet)

Du får trænet ualmindelig mange forskellige muskelgrupper og får relativt hurtigt bygget en fysisk styrke op.

Teknisk – Du er hurtigt i gang med “basic” og herfra bliver du aldrig helt færdig.

Yoga er en hel kultur inden for SUP og der findes boards kun designet til dette.
🙂

16810207_601283710066822_2059583298_o

Konkurrencer landet over, tjek www.dsrf.dk for hvor og hvordan. Glæd dig til at deltage i din første konkurrence – og mød “miljøet” De glæder sig til at møde dig.

SUP miljøet – som stadig “ny” i miljøet glædes jeg igen og igen over imødekommenheden, venligheden og viljen til at hjælpe og komme med råd. #shaka

DCIM126GOPRO

DET FAMILIÆRE
DET HYGGELIGE
SUP TURE
DET NØRDEDE

SUP er også det sociale, hvilket du vil opleve hvis du tager til stævner/arrangementer mm. Du er med det samme medlem af kulturen og SUP´ers er generelt sindsygt søde og imødekomne. Altid klar til en snak om materiale, boards, paddler mm. Og de fleste synes de selv har ret.
I Danmark findes der mange muligheder for at tage på SUP tur. Forhør dig i miljøet, om nogen kender ture og hvis du selv er fra et område med vand, kender du sandsynligvis et sted eller to der skal udforskes. Vi arbejder på, her på sitet, at lave en side der samler de forskellige muligheder i Danmark.
Der findes forskellige “konkurrencer” hvor det sociale er i højsædet. 

IMG_8621

Kort skal her nævnes “EL CLASSICO” der løber af stablen i Århus området. Tjek evt. SUP kalender på www.dsrf.dk Det officielle forbund for SUP i Danmark.
Og så er der det helt nørdede, hvor man går helt i detaljen på en enkelt ting. På denne side her, har vi samlet lidt af den sindssyg store samling af bøger, nørder (vi elsker nørder), online training communities mm.

Jimmy Spithill, M2O 2014

DET ULTIMATIVE
DOWN WIND
WAVE
VERDENSMESTEREN

SUP kan meget. Rigtig meget også de vilde ting.
Udover forskellige former for “race” er der også noget der hedder Down Wind, se mere nederst på siden her, Wave og ikke mindst, i den yderste ende af skalaen har vi en verdensmester (og et par stykker på vej)
DOWN WIND betyder teknisk at du står ud og paddler med vinden og på bølgerne.
Det er ikke her man starter som SUP´er, men absolut en mulighed efter en del træning.
Wave er bølge surf med paddle – pretty wild. Se Lars B fra Jylland herunder.

Og Maja Bertelsen fra www.vilfremad.dk i Århus

16901860_603516543176872_1035778442_n

Vi har aktuelt, 2017, en verdensmester i SUP i forskellige discipliner. Casper Steinfath tager rundt i den ganske verden og banker drengene fra Hawaii, Australien, USA mm. Endvidere er vi ganske godt på vej på pigesiden og inden længe, med det arbejde der bliver lagt for dagen, medaljer på vej.

Og så bliver der lagt et fint talentarbejde for dagen via Dansk Surf og Raft forbund med landsholdet som frontfigur her!

DOWN WIND

Down wind er en disciplin inden for SUP. Teknisk betyder det at man paddler med vinden og rider på bølgerne. Det er en helt fantastisk fornemmelse at lave disse ture.

Herunder et par små film fra dels storebælt i dk. En dag med lidt vind samt en film fra vores samarbejdspartner i Grækenland, som vi arrangerer SUP tours med. Se mere her SUP ADVENTURES GRÆKENLAND

©2024 SUPRISING - Uprising for Upstand

Dine gemte produkter

Log in with your credentials

Forgot your details?