OM SUPRISING?

OM SUPRISING?

SUPRISING er opstået for dels at supplerer dig som enten nuværende eller kommende SUP´er med viden, dels for at udbrede viden om SUP i Danmark og dels for at sælge kvalitetsvarer i forhold til Stand Up Paddle.

Da jeg (John-Erik grundlægger af SUPRISING) i sin tid startede med SUP var det begrænset hvad vi kunne få at hjælp til køb af materiale.
Som gammel windsurfer syntes et SUP board sindssygt stort for mig og at gå ind i en forretning og lægge et anseeligt beløb for noget jeg ikke helt vidste hvad var, var i sig en barriere for min/vores videre SUP forløb.
Jeg søgte en masse viden og havde som “udefra kommende” ikke netværk i branchen jeg kunne spørge til råds. Det har jeg fået sidenhen og som skrevet andetsteds på denne hjemmeside er det igen og igen slående hvor imødekommende miljøet er når man først er “inde i dette”

DERFOR tilbyder vi nu netop rådgivning om køb af boards, paddler, leashes mm. så du/I når I investerer, rammer rigtigt første gang. Herfra kan det kun udvide sig hvis du bliver grebet af sporten.

Vi vil løbende udvide dette web site med endnu mere viden om SUP, både i form af links, videoundervisning, historier og henvisninger til SUP kollegaer, SUP ture og meget mere.

Vi har valgt at forhandle et kvalitets brand inden for SUP samt en række småprodukter du løbende måske vil få brug for. Aktuelt forhandler vi MISTRAL  www.mistral.com og forhandler hele deres produktlinje.

8020906020_022d065685_o

UNDERVISNING & RÅDGIVNING

SUP, eller Stand Up Paddle boarding, som det står for, er aktuelt den hurtigst voksende sport i Danmark og sandsynligvis også i verden. En taknemlig sport at komme i gang med, det tager ca. 10 minutter så er du i gang, men også en sport, fritidsbeskæftigelse, træningsform mm. du hele tiden kan udvikle dig inden for. SUP er for alle!
Supernemt at komme i gang med uendelige udviklingsmuligheder for dig!

14._Spithill_M2O__BLUESMITHS_JohnSmalley_2048x2048

NØRDERIER

For nogle mennesker er det bare fedt at komme i gang og hygge sig på stranden, på vandet og med vennerne. For andre er SUP en livsstil, hvor man kontinuerligt søger ny viden, undersøger paddler, leashes, ser film, læser bøger og prøver en masse ting af i forhold til SUP. 

Her kommer en række links til spændende hjemmesider, henvisninger til samarbejdspartnere, “anmeldelse” af SUP litteratur mm.

Tryk på nørd link for mere viden her.

918135_209322092765974_1228136915_n

GALLERY

SUP byder på uendelig mange muligheder for superflotte billeder og film.

Med en smartphone eller et Gopro monteret på dit board (eller i panden) får du stjerneskud på stjerneskud.

Vi har samlet lidt her i galleriet og vil løbende lægge flere billeder og film op.

©2022 SUPRISING - Uprising for Upstand

Dine gemte produkter

Log in with your credentials

Forgot your details?