AT VÆLGE DET RIGTIGE BOARD

CHOOSING A BOARD

At købe sit første SUP board kan være lidt en udfordring. Udstyret koster fra 2.000 optil 25.000 Det er lidt lige som at købe cykler, du får hvad du betaler for. Når du så først er i gang med SUP, er dit gear langtidsholdbart. Et SUP board er oftest bygget til en bestemt brug. Det kan være race, wave, begynder, yoga, touring, all round mm. Det kan være lavet carbon eller andet fast materiale eller oppusteligt.

SUPRISING er i verden for at støtte dig som SUP udøver. Vi støtter og rådgiver ift til køb af boards og undervisning. I særdeleshed hvis du er ny i sporten. Vi tilbyder rådgivning, undervisning og salg af næsten alt hvad der relaterer sig til SUP.  Vi har internationale partnere og tilbyder SUP rejsemål!
Vi samarbejder blandt andet med Mistral og forhandler hele deres produktlinje inden for SUP
VELKOMMEN TIL

21246282059_8e1fb75c48_k

UNDERVISNING

SUP, eller Stand Up Paddle boarding, som det står for, er aktuelt den hurtigst voksende sport i Danmark og sandsynligvis også i verden. En taknemlig sport at komme i gang med, det tager ca. 10 minutter så er du i gang, men også en sport, fritidsbeskæftigelse, træningsform mm. du hele tiden kan udvikle dig inden for. SUP er for alle!
Supernemt at komme i gang med og uendelige udviklingsmuligheder for dig!

DCIM126GOPRO

BOARD TYPER

At vælge boards er ikke altid nemt. Som begynder i sporten er der mange, der gerne vil give gode råd om hvilket board du/I skal vælge. Ud fra egen erfaring som nybegynder i sporten for 3-4 år siden, ville vi gerne have den erfaring vi nu tilbyder. Vi er endvidere forhandlere af nogle af de bedste boards i verden. Vi tilbyder begynderboards, paddler, oppustelige boards og en lang række andre ting, du kan få brug for, når du går i gang med sporten.

DCIM117GOPRO

AT KØBE EN PADDLE

Når du så har besluttet dig for et board, bliver det næste spørgsmål; hvilken paddle kunne du tænke dig…. ? Jeg husker selv første gang jeg fik spørgsmålet… Hvad skulle jeg sige, hvad skulle jeg vælge, størrelse, længde hvad hvordan..?
Skal den være af carbon, af hård plastik, skal den være todelt eller endda tredelt? Nå ja.. og så skal du jo også have en leash…
Vi anbefaler…

©2024 SUPRISING - Uprising for Upstand

Dine gemte produkter

Log in with your credentials

Forgot your details?